Covid-19 en annuleren

Door de wereldwijde Covid-19 pandemie zijn er nog steeds onvoorziene wijzigingen in de regelgeving voor internationaal reizen van kracht geworden. We begrijpen heel goed dat u vragen heeft over de door u gereserveerde vakantiewoning. Uiteraard helpen wij u graag en zorgen we voor duidelijkheid. 

U kan uw reis kosteloos annuleren als u wegens COVID-19-beperkingen niet mag reizen. Houd er rekening mee dat quarantaine na een verblijf en de eis van een Corona test geen gratis annulering rechtvaardigen.

De situatie waarin wij uw boeking hebben moeten annuleren wegens geldende beperkingen opgelegd door de overheid/autoriteiten, een zogenaamde overmacht situatie. In dit geval ontvangt u, de door uw betaalde, betalingen retour op uw rekening. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

In het geval van de Covid-19 maatregelen gelden er 2 soorten annuleringen:

De situatie waarin u zelf heeft besloten van uw reservering af te zien en deze te annuleren, ook al zijn er vanaf de annuleringsdatum geen beperkingen vanuit de overheid/autoriteiten opgelegd. In dit geval gelden onze algemene voorwaarden en bent u verplicht de op de annuleringsdatum gelden annuleringskosten te voldoen. De situatie waarin wij uw boeking hebben moeten annuleren wegens geldende beperkingen opgelegd door de overheid/autoriteiten, een zogenaamde overmachtsituatie. In dit geval ontvangt uw de door uw betaalde betalingen retour op uw rekening.

De situatie waarin u heeft besloten uw boeking te annuleren, ook al zijn er vanaf de annuleringsdatum geen beperkingen vanuit de overheid/autoriteiten opgelegd. In dit geval gelden onze algemene voorwaarden en bent u verplicht de op de annuleringsdatum geldende annuleringskosten te voldoen.