Dit ruime vakantiehuis is geschikt voor 10 personen en heeft 3 badkamers.

Vakantievilla le Masmont

Gîte Masmont is een zeer ruim huis, geschikt voor 10 personen. Het huis heeft een grote, sfeervolle woon-/eetkeuken met balkenplafond en voor en achter openslaande terrasdeuren. De moderne keukenhoek heeft alle comfort en is van alle gemakken voorzien.

De gezellige salon heeft een grote authentieke schouw met houtkachel (hout aanwezig) en is smaakvol ingericht. Op de begane grond bevindt zich verder nog een slaapkamer met eigen badkamer. Vanuit de salon komt men via een open trap op de verdieping waar zich nog 2 royale slaapkamers en een badkamer bevinden.

In de gezellige voor- en achtertuin komt u heerlijk tot rust met een drankje en een boek en alleen het gefluit van de enthousiaste vogeltjes. De zwoele heldere avonden nodigen uit om te genieten van een prachtige sterrenhemel bij het draaien van de spiezen op de barbecue. Ligbedden zijn voor u aanwezig!

In de directe omgeving van Le Masmont kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden en natuurlijk kan men van hieruit het landschap van ‘De Combrailles’ ook goed ontdekken per fiets of auto. Dichtbij bevindt zich het recreatiemeer Etang Philippe met een leuk strandje om te luieren en te zwemmen en waar de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin.

Huurprijs per week:
– 2 januari tot 26 juni € 625,-
– 26 juni tot 28 augustus € 820,-
– 28 augustus tot 18 december € 625,-
– 18 december tot 8 januari € 725,-

Al onze huurprijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, twee sets handdoeken per persoon, keukendoeken en afwasbenodigdheden, een normaal verbruik van stroom per dag, toeristenbelasting, hout voor de houtkachel in de koude periodes en de eindschoonmaak. De borg bedraagt € 150,- en deze wordt afzonderlijk gefactureerd. 

Details

Beschikbaarheid

Beste gast,

mocht u meer informatie willen over een huis, de beschikbaarheid of u wilt reserveren?

Stuurt u dan, geheel vrijblijvend, een bericht aan
GitesdeBonsejour@gmail.com. 

Wij zullen dan zo snel mogen contact met u opnemen!