Gîte Pilard

Zoekt u rust en ruimte? Houdt u van wandelen, zwemmen, vissen, fietsen en/of golf? Dan is dit de ideale plek voor u: Pilard is een paradijsje met een fantastisch uitzicht, het ligt op 1 ha. grond en heeft een eigen toegangsweg.
Liefhebbers van rust en wandelen vinden hier een ideale plek. Ook voor een actieve vakantie zijn er voldoende mogelijkheden in de omgeving: kanovaren, paardrijden, deltavliegen, parapenten etc.
De vele romaanse kerkjes, de hoofdstad van de Auvergne Clermont-Ferrand en de steden Vichy, Riom, Montlucon, Moulin en Aubusson liggen op maximaal 1 uur rijden. Evenals het nationaal park van de Auvergne met zijn vele vulkanen en het themapark Vulcania.


Pilard is een oude boerderij, gelegen op een hoogte van 650 m., met een prachtig uitzicht op een uitgestrekt heuvellandschap. Op het ruime terrein van Pilard staan twee huizen: de boerderij (Pilard 1) en de gîte (Pilard ). Beide huizen liggen weliswaar op hetzelfde terrein, maar volledig vrij van elkaar, met elk eigen terrassen. Op de foto’s in de foto gallerij kunt u duidelijk het terrein zien. Rechts is de hoofdwoning (Pilard 1) en links is de gîte Pilard.   

De gîte is met veel zorg en liefde gerenoveerd: vroeger was dit het huis van de arbeider van de boer en werd de zolder gebruikt voor hooi-opslag. Op de plaats van de badkamer was een smederij/bakkerij. In de keuken is dit nog te zien. De schuren van het complex bevinden zich grotendeels nog in oude staat en bevatten schatten uit het verleden.

Opmerking: de boerderij, Pilard 1, wordt wel regelmatig door de eigenaar bewoond, maar het kan dus ook zo zijn dat u alleen gebruik maakt van het terrein. Bij uw reservering kunt u natuurlijk altijd van te voren informeren of u het terrein alleen tot uw beschikking heeft of dat de eigenaren ook aanwezig zijn. Eventueel kunt u, indien de eigenaren niet aanwezig zijn, ook het hoofdhuis in combinatie met de gîte huren. De huurprijs voor de beide woningen is € 1000,- per week. Indien u interesse heeft in het huren van beide huizen, dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via het contactformulier.

 

De huurprijs voor gîte Pilard is € 450,- per week. De gîte kan gehuurd worden vanaf mei tot en met oktober.

Al onze huurprijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, twee sets handdoeken per persoon, keukendoeken en afwasbenodigdheden, een hoeveelheid stroom (Kwa) per dag, toeristenbelasting, verwarming in de koude periodes en de eindschoonmaak. De borg bedraagt € 150,- en deze wordt afzonderlijk gefactureerd.