Over Bonsejour

Wij zijn Frank en Miranda Boekelder en drie jaar geleden zijn we, samen met onze kinderen Amy en Roy in Gouttières, Puy-de-Dome komen wonen. Sinds vorig jaar is ons gezin uitgebreid met schoonzoon Patrick en samen verhuren we vakantiehuizen namens particuliere eigenaren. We genieten zelf elke dag van de prachtige omgeving en we vinden het fijn om onze gasten hierin mee te laten delen. We zullen er alles aan doen om u een fijne tijd in onze mooie omgeving te bezorgen! 

Wij zijn altijd in de buurt en kunnen u met raad en daad bijstaan.

Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie vakantie, kanoën op de Sioule, paragliden vanaf de Puy-de-Dome, mountainbiken of het avontuur opzoekt in één van de klimparken.

Of misschien bent u juist wel op zoek naar een rustige vakantie, heerlijk wandelen in één van de prachtige bossen in de Auvergne, genieten in een luie stoel van een goed boek, het luisteren naar de vogels en de krekels, picknicken bij het water,

Of wilt u één van de prachtige steden bezoeken, naar een pretpark, naar de dierentuin of lekker shoppen in de vele Centre Commercials?

Gîtes de Bonsejour helpt u uw vakantie te realiseren!

We hopen u binnenkort te mogen begroeten in de Auvergne! Familie Boekelder

Amazing Outdoor for Your Pictures

Ciestra is one of the most historically significant areas in Punta Cana, and in ancient times, it was one of the most sacred places on the island. Be sure you’ll have fun with the best excursions, crazy stories and activities here!